qui som

Més de cent anys dins el sector d’animals de companyia avalen els coneixements i professionalitat dins el sector i ha convertit la nostra passió pels animals en un ofici.

qui som 1

Empresa dinàmica que busquem tots els millors productes que sabem que són tan importants per a tu, des d’accessoris, alimentació, fins a salut; realitzant compres tant dins el mercat nacional com l’europeu, sempre exigint la millor qualitat i la innovació, tenint un equip de professionals que et pugui assessorar per cobrir les necessitats dels teus animals.

· Compromesos amb els animals abandonats, tenim un espai on acceptem donatius de tota mena pels animals que estan als refugis, i també col·laborant de forma activa amb diverses associacions per tal de dur a terme adopcions d’animals que busquen una llar.

 · Centre veterinari  reformat amb nous equipaments moderns per poder donar el millor servei clínic per la teva mascota. Clínica col·laboradora amb CIPAC.

qui som 2

Som futur: quan l’última novetat està exposada a les nostres prestatgeries i estudiem dia a dia tots els nous avenços per oferir a la teva mascota els nous coneixements, serveis i productes que milloraran la seva qualitat de vida; i sobretot, som futur, quan tu confies de nou en nosaltres.